wrapper

Beaking News

Az INWAPO projekt 6 munkacsomagot tartalmaz:

 

MUNKACSOMAG KEZDÉS BEFEJEZÉS MUNKACSOMAG MEGNEVEZÉSE
WP1 1 36  Projektmenedzsment és koordinálás
WP2  2 36  Kommunikáció, tudásmenedzsment és terjesztés
WP3  2 15  Elemzés
WP4  13 25  Igényfelmérés
WP5  2 36  Új kapcsolatok kiépítésének megvalósíthatósága
WP6  13 36  Kísérleti projektek

 

1. Munkacsomag (WP1): Projektmenedzsment és koordinálás

Az 1. munkacsomag célja a projekt megfelelő kezelése révén segíteni a projekt partnerek együttműködését és a projekt célok megvalósulását. A napi projektmenedzsment minden projekt partner feladata, míg a teljes projekt általános menedzseléséért a vezető partner a felelős. A projekt tevékenységek végrehajtását támogatja a Projekt Technikai Titkárság.

 

2. Munkacsomag (WP2): Kommunikáció, tudásmenedzsment és terjesztés

A 2. munkacsomag kertében olyan kommunikációs és terjesztési stratégia meghatározása szükséges, amely megfelel a projekt és a projekt prioritások láthatósági és kommunikációs igényeinek.

 

3. Munkacsomag (WP3): Elemzés

Célja, a vízi áruszállítási potenciálok által generált, a projektben résztvevő, tengeri és folyami kikötői vonzáskörzetek értékelése.

 

4. Munkacsomag (WP4): Igényfelmérés

A projektben részt vevő folyami és tengeri kikötők trimodális elérhetőségeire összpontosít, tekintettel a technikai és az adminisztratív szolgáltatások infrastrukturális hozzáférhetőségére és a különböző közlekedési módok integrációs lehetőségére a logisztikai láncban. A kikötői infrastruktúra részt a WP3 keretében értékelik a partnerek. Számba veszik a hiányosságokat összehasonlítva a benchmark infrastruktúrákkal, és a trimodalitást megcélzó beruházási terveket.

 

5. Munkacsomag (WP5): Új kapcsolatok kiépítésének megvalósíthatósága

A vízi úton történő áruszállítás lehetőségeinek értékelésére fókuszál a piaci szereplők szemszögéből, azaz a jelenlegi vízi áruszállítási szolgáltatások erősségeinek és gyengeségeinek összehasonlítása a piaci lehetőségekkel a kikötői vonzáskörzetekben.

 

6. Munkacsomag (WP6): Kísérleti projektek

Célja a belvízi áruszállítás versenyképességének kézzel fogható támogatása, új belvízi áruszállítási szolgáltatások fejlesztése, a tengeri kikötők külső kapcsolatainak javítása. A partnerek a 6. munkacsomagban egy cselekvési terv keretében véglegesítik a különböző munkacsomagok elvárt teljesítményeit.

  


 

Last modified on hétfő, 26 január 2015